Elbil-verksted på Jaren

Elbil-verksted på Jaren

Velkommen til vårt elbil-verksted på Jaren

Vi er et godkjent elbil-verksted på Jaren. MECA Service avd Jaren tar elbil-trenden på alvor og tilbyr avansert diagnoseutstyr for service på elbiler i samsvar med produsentens serviceskjema. Vi vil også gjerne minne deg på at hvis din elbil er dekket av nybilgaranti, vil denne fortsatt være gyldig etter service hos oss.

MECA-sertifisert elbil-verksted på Jaren:

MECA-kjeden har tatt initiativ for å fylle et viktig gap i bransjen for elbiler. Som den første landsdekkende kjeden, har vi etablert MECA-sertifiserte elbilverksted. Dette sikrer at våre verksteder har spesialisert opplæring og kompetanse innen el- og hybridbiler. Med høy etterspørsel etter elbiler som følge av salget i 2018 og 2019, er det forventet at fremtidige reparasjoner i stor grad vil dreie seg om elbiler.

Bestill time til på vårt Elbil-verksted på Jaren her

Hos våre MECA-sertifiserte elbilverksteder kan du forvente:
  • Opplært og kompetent personell med spesialisert ekspertise innen el- og hybridbiler.
  • Tilgang til avanserte verktøy og utstyr for elbilservice.
  • Ladefasiliteter for å sikre at din elbil alltid er klar til bruk.
  • Service som følger produsentens anbefalte serviceskjema.
  • Inkludert MECA Veihjelp i alle årsservicer hos oss.

Du kan lese mer om MECA sine krav her

Elbiler har spesifikke behov og komponenter som krever tilsyn, inkludert kjølesystemer, batterier, bremser, bremsevæske, hjuloppheng, drivaksler og mer. Disse delene er utsatt for slitasje og rust over tid og krever regelmessig vedlikehold. I tillegg må elbiler inspiseres for elektrisk utstyr som ladekabler og høyvoltsledninger.

Sjekk bilens servicehefte for å finne ut når din elbil trenger service. Tidlig og regelmessig vedlikehold er nøkkelen for å opprettholde garantier og sikre pålitelig drift. På en elbil kan det være færre deler – men behovet for tilsyn og service er ikke mindre av den grunn, og vi anbefaler derfor årlig service av bilen – uavhengig av drivstofftype.

Ring oss gjerne eller kom en tur innom og få en kaffe, for et prat vedrørende din elbil.